,

Financiële planning met Ramon Wernsen (Video Interview)

Veel financieel planners en vermogensbeheerders zijn het er over eens, vermogensbeheer zal in de toekomst een onderdeel van Financiële planning zijn.

We hebben al eerder geconstateerd dat Financiële planning noodzakelijk is om uw doel te bereiken.

Ook u kunt uw doel bereiken, mits er een goede planning aan vooraf gaat en de verwachten realistisch zijn. Uiteraard stelt u dit plan op met een ervaren coach.

Speciaal voor u hebben we daarom een uitgebreid video-interview met Ramon Wernsen gehouden over de integratie van vermogensbeheer in uw Financiële Plan.

Hieronder vindt u het hele interview met Ramon Wernsen:

Lees meer

5 redenen voor ‘uurtje factuurtje’ vermogensbeheer

De nieuwe regels voor banken en vermogensbeheerders zijn pas sinds 1 januari 2014 van kracht. Het is dus nog onduidelijk hoe deze regels met betrekking tot het provisieverbod gaan uitwerken voor bijvoorbeeld vermogensbeheer bij banken of zelfstandig vermogensbeheerders.

Tim Mortelmans Autoriteit Financiële markten (AFM)

Dat zei Tim Mortelmans, hoofd toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM),  tijdens een congres in aanwezigheid van veel beleggingsprofessionals in Amsterdam.

Tot nu toe is het gewenste effect nog niet bereikt.

Lees meer

Alex vermogensbeheer breidt portefeuille uit met Amerikaanse aandelen

Klanten van Alex Vermogensbeheer krijgen vanaf het derde kwartaal van 2014 naast Europese aandelen, ook beleggingen in Amerikaanse bedrijven in hun portefeuille. In totaal worden 1600 Amerikaanse aandelen met een notering aan de NYSE of aan de NASDAQ aan het beleggingsuniversum toegevoegd. De uitbreiding is mogelijk vanwege de sterke groei van Alex Vermogensbeheer in de afgelopen jaren.

Lees meer

Ophen stopt als vermogensbeheerder

Ophen vermogensbeheer overgenomen!

Vermogensbeheerder Ophen heeft de vermogensbeheeractiviteiten verkocht.

Er is nog niet bekend gemaakt aan welke partij de activiteiten van Ophen worden overgedragen, dat zal pas na goedkeuring van de Nederlandsche bank gebeuren.

Naast de vermogensbeheeractiviteiten biedt Ophen ook softwarepakketten voor banken aan.

Lees meer