Gratis e-Book: Ontdek in 10 Simpele Stappen Hoe Je Een Goede Vermogensbeheerder Selecteert

Ontdek het geheim achter het optimaliseren van je vermogen die niemand je vertelt. Dit 100% beginnersvriendelijke pdf  leert je...

  • De simpele methode om gemiddeld 2,5% meer aan rendement te behalen, die 80% van de beleggers mist (of niet weet);
  • De 3 meest gemaakte fouten die vermogende particulieren vandaag de dag vaak onbewust maken en hoe professionele beleggers deze eenvoudig omzeilen;
  • De up-side-down methode en waarom dit veel beleggers rendement kost.

Benieuwd wat anderen vinden? Dit is wat klanten over VUVB zeggen...

"


Maurice heeft ons op een goede manier geholpen. Hij is punctueel in het nakomen van zijn afspraken. Hij is doortastend en heeft ons goed begeleid. Het is nu afwachten of de door hem geadviseerde vermogensbeheerder een goed rendement kan behalen. In het vervolgtraject heeft hij naar ons toe al bewezen de vinger aan de pols te houden.
Theo

"


Altijd bereikbaar, de overleggen waren prettig, goed georganiseerd en zakelijk. Prima uitleg en aanvullende informatie, weten zich goed in de klant te verplaatsen. Komen zeer betrouwbaar over, afspraken worden altijd nagekomen en stelden zelf tijdens de overleggen ook kritische vragen aan de Vermogensbeheerders. Inmiddels een contract aangegaan en zie vol vertrouwen het vervolg tegemoet.


Cash Kam BV

"


Het kennisniveau is hoog: Op elke vraag een antwoord.
Van begin tot het eind door dezelfde persoon in het (beoordelings)proces begeleid. Dat geldt overigens nog steeds ook al is er inmiddels een contract.
Ruime mogelijkheid om (telkens en zo vaak als je maar wilt) vragen te stellen
Rekening gehouden met omstandigheden zoals reisafstand, afspraken in diverse steden enz.
Als eigenaar van Elis bv voel ik mij als klant uitstekend voorgelicht.


Elis BV

>