Helliot Vermogensbeheer

Hoe werkt Helliot Vermogensbeheer?

Helliot Vermogensbeheer is in 2008 opgericht en in het jaar 2009 werden de eerste beleggingen verricht. Helliot is opgericht door 3 partners. Op dit moment werken 8 personen bij Helliot. Helliot vermognesbeheer wordt bijgestaan door een Raad van Advies die instaat voor de hoogst haalbare kwaliteit. De leden zijn zelf ook specialisten en kennen het klappen van de zweep.

De Raad van Advies draagt bij aan het ijzersterke fundament van de onderneming. Ze richten zich met name op defensieve en neutrale beleggers.

Werkwijze Helliot vermogensbeheer

Helliot vermogensbeheer belegt rechtstreeks in onderliggende waarden, aandelen en obligaties. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van een tracker.

Helliot heeft een Alpha en een Beta beleid. Bij het Alpha beleid wordt er gekozen voor stockpicking aangevuld met trackers en eventueel commodities. Het doel is het verslaan van de Inde.

Bij het Beta beleid, wat zich meer richt op de de defensieve belegger of inkomensportefeuille ligt de focus meer op stabiele aandelen en obligaties.

Helliot Vermogensbeheer

Amsterdamsestraatweg 55A
3744 MA Baarn

>