Hulp bij jouw keuze uit beheerders

Wij assisteren jou bij het selecteren van de beste vermogensbeheerder. Dit doen we door middel van een gedetailleerd rapport, aan de hand van jouw wensen en eisen. Je ontvangt de belangrijkste aandachtspunten bij beleggen op basis van jarenlange wetenschappelijke onderzoeken.

Daarna kun je zelf in gesprek gaan met de geselecteerde partijen uit ons netwerk. Kies een partij met een bewezen trackrecord die bovenaan onze lijstjes staat en vergelijk deze met jouw eigen keuze.

Zo voorkom je fouten die je tienduizenden euro's aan leergeld kunnen kosten. Ga voor een betrouwbare partner op de lange termijn.

Lange termijn resultaten, minder risico, lagere kosten

Gecontroleerde, betrouwbare resultaten over de lange termijn, met een marktconform risico.

Bespaar tijd, geld en voorkom een misstap

Voorkom een misstap die je al snel tienduizenden euro's aan leergeld kunnen besparen.

Betrouwbaarheid en transparantie

Niemand wil onnodig risico lopen, ook jij niet. Kies daarom voor een bewezen betrouwbare partij.

Waar verdient VUVB aan? 

Als je via VUVB met een partij in contact treedt, ontvangen wij een eenmalige vaste vergoeding. Met alle partijen maken we dezelfde prijsafspraken. Daarom maakt het voor ons niet uit welke partij je kiest. Bovendien staat deze vergoeding los van de beslissing om daadwerkelijk te gaan beleggen, waardoor je nergens aan vast zit. We berekenen de vergoeding nooit aan jou door. Dankzij deze duidelijke en consistente afspraken kunnen we onze dienstverlening gratis en onafhankelijk aanbieden.

Is VUVB onafhankelijk?

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen banden met financiële organisaties. Als je besluit via VUVB in contact te treden met een bepaalde partij, ontvangen wij van die partij een eenmalige vaste vergoeding. We maken dezelfde afspraken met al deze aanbieders. Het maakt ons dus niet uit welke beleggingsdienst of aanbieder je uiteindelijk kiest. Op deze manier kunnen we onze onafhankelijkheid waarborgen.

Waarom zou jij begeleiding kunnen gebruiken?

Het selecteren van de juiste vermogensbeheerder hoeft geen ingewikkelde taak te zijn.

Toch, kan de keuze van de juiste vermogensbeheerder een aanzienlijk verschil maken in het uiteindelijke resultaat van je vermogen. Op basis van onze data en ervaring kunnen we identificeren welke beheerders op de lange termijn bovenaan de rendementslijst staan.

Onderzoek toont aan dat er bepaalde belangrijke criteria zijn die bepalen welke partij beter presteert dan de andere.

Een verschil in rendement van 15% rendement tussen verschillende vermogensbeheerders is volgens onze ervaring geen uitzondering. Dit betekent concreet dat een verkeerde keuze kan leiden tot steeds grotere verschillen in het rendement van je vermogen per jaar.

Dit rendement gebruik je liever om je doelen sneller te behalen, zoals bijvoorbeeld met pensioen gaan.

Een achterstand in rendement kan alleen worden ingelopen door meer risico te nemen voor jou als belegger, met alle mogelijke consequenties van dien als het misgaat.

  • Probleem: Er zijn grote verschillen in rendementen tussen vermogensbeheerders, soms wel meer dan 15% in hetzelfde profiel. Dit kan een negatieve invloed hebben op je vermogensgroei.
  • Gevolg: Als je niet de juiste vermogensbeheerder kiest, loop je het risico op achterblijvende rendementen en mogelijk zelfs verliezen. Over een periode van 3 jaar kan dit resulteren in een verschil van 15% of meer.
  • Voordelen van begeleiding: Door gebruik te maken van de begeleiding van een externe, onafhankelijke adviseur, word je begeleid bij het selecteren van de juiste vermogensbeheerder. Dit leidt tot optimale resultaten van je vermogen, waardoor je een grotere kans hebt op het behalen van je doelstellingen.

Krijg hulp in het doolhof van vermogensbeheer

Het doolhof van vermogensbeheer kan verwarrend en overweldigend zijn. Daarom kan het bijzonder goed helpen om de juiste begeleiding te vinden. Door samen te werken met een ervaren en onafhankelijke adviseur, kun je verzekerd zijn van de juiste keuzes en het behalen van een maximale opbrengst. 

Deze adviseur wijst je de weg en helpt je om vermogensbeheerders te selecteren die bij jouw specifieke situatie en doelstellingen passen. Hierdoor ben je verzekerd van een hogere kans op een optimaal rendement en het bereiken van jouw doelen.


Je krijgt belangrijke tips en inzichten over vermogensbeheer, zodat je begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Je kunt vertrouwen op een objectieve vergelijking en altijd terecht bij een kritisch gesprekspartner.


Vervolgens kun je de aangeboden partijen altijd zelf met elkaar vergelijken.


Het resultaat? Een prettige lange termijn relatie met je vermogensbeheerder en optimale resultaten voor je vermogen, waardoor je nog beter in staat bent om je doelstellingen te bereiken.


Dat betekent onder aan de streep, meer geld voor jou, zodat je het kunt gebruiken om de dingen te doen die je belangrijk vindt. Als je kiest voor het juiste vermogensbeheer, kun je verwachten dat je vermogen groeit en je doelstellingen bereikt, waardoor je het leven kunt leiden dat je altijd al wilde.

Verstand van zaken. Weten wat er speelt.Kunnen complexe zaken goed uitleggen. Geven het gevoel dat ze er voor jou zijn en niet voor zichzelf.

Blijf klein en hou kwaliteitsniveau vast.


GenietNu BV

Altijd bereikbaar, de overleggen waren prettig, goed georganiseerd en zakelijk. Prima uitleg en aanvullende informatie, weten zich goed in de klant te verplaatsen. Komen zeer betrouwbaar over, afspraken worden altijd nagekomen en stelden zelf tijdens de overleggen ook kritische vragen aan de Vermogensbeheerders. Inmiddels een contract aangegaan en zie vol vertrouwen het vervolg tegemoet.

Cash Kam BV

Het kennisniveau is hoog: Op elke vraag een antwoord.
Van begin tot het eind door dezelfde persoon in het (beoordelings)proces begeleid. Dat geldt overigens nog steeds ook al is er inmiddels een contract.
Ruime mogelijkheid om (telkens en zo vaak als je maar wilt) vragen te stellen
Rekening gehouden met omstandigheden zoals reisafstand, afspraken in diverse steden enz.
Als eigenaar van Elis bv voel ik mij als klant uitstekend voorgelicht.

Elis BV

Ontdek De 3 Meest Gemaakte Fouten Van Beleggers

In Het Doolhof Van Vermogensbeheer

We onthullen het geheim achter waarom de meeste beleggers veel rendement laten liggen, ondersteund door wetenschappelijke feiten. Ontdek hoe je dit kunt voorkomen in het doolhof van vermogensbeheer.

  • Ontvang 3 waardevolle video's die het geheim onthullen van succesvol beleggen, resulterend in een gemiddeld 2 tot 3% hoger rendement per jaar;
  • Hoe je veilig en verantwoord kunt beleggen, zonder een groot risico te hoeven lopen en veel geld te verliezen in tijden van crisis;
  • De belangrijkste beleggingsregel die de financiële industrie liever niet met je deelt, of wil dat je weet.

Nummer 1: in selecteren van de beste vermogensbeheerder, snel & effectief, 100% onafhankelijk.

>