Index Capital

Index Capital Vermogensmanagement is in 2012 opgericht en is in Breda gevestigd. De beleggingsstrategie van Index Capital is indexbeleggen. Hiermee is het een van de weinige dienstverleners die zich specifiek op indexbeleggen heeft toegelegd.

Index Capital richt zich op vermogende particulieren, families, directeur-groot- aandeelhouders, stichtingen en instellingen. Hierbij staat een zeer persoonlijke en klantgerichte service en dienstverlening centraal.

De beleggingsstrategie van Index Capital Vermogensmanagement is indexbeleggen. Hierbij wordt via trackers belegd (ook wel exchange traded funds of ETF’s genoemd). Een tracker is een belegging die een bepaalde index op de voet volgt, zoals de AEX-index.

Beluister ook onze podcast met Index Capital over het onderwerp: waarom in- en uitstappen bij beleggen fataal is voor je vermogen.

De totale kosten zijn gebaseerd op een portefeuille met een omvang van €  500.000,-, tenzij de minimale instapgrens €1.000.000,- is, dan zijn de totale kosten gebaseerd op een portefeuille van €1.000.000,-

Index Capital vermogensbeheer

Marktsingel 2-F
4811 NV Breda

>