Over ons

Het doel van VUVB is transparantie creëren in het doolhof van vermogensbeheer. Het bedrijf is in 2011 opgericht door de twee ambitieuze ondernemers Jos van Heese en Maurice Flinterman. Inmiddels heeft VUVB zich uitgebreid met een vaste tekstschrijver, een fiscalist en een financieel planner.

VUVB begeleidt vermogende particulieren bij het selecteren en beoordelen van een vermogensbeheerder. VUVB maakt cliënten attent op de addertjes onder het gras bij vermogensbeheer. Hierdoor maakt u nooit meer de verkeerde keuze.

Door een analyse te maken van uw effectenportefeuille met speciaal ontwikkelde programmatuur krijgt u de feiten beter in beeld en kunt u tijdig bijsturen. Dit zorgt ervoor dat u zonder financiële achtergrond toch een onderbouwde keuze weet te maken op basis van feiten zonder te hoeven vertrouwen op uw onderbuikgevoelens.

‘Maurice Flinterman’ ‘Oprichter’ ‘https://www.vuvb.nl/wp-content/uploads/maurice-flinterman-vuvb.jpg’ ‘Maurice zijn motto is; kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Hij wordt geïnspireerd door cliënten die iets uitzonderlijks in hun leven bereikt hebben, en vindt het heerlijk om met hen te mogen samenwerken. Zijn doelstelling is om de opgedane kennis in de financiële wereld om te zetten in bruikbare informatie, zodat cliënten een slimme keuze maken met hun vermogen. In het verleden heeft Maurice voor verschillende vermogensbeheerders gewerkt, nadat hij zijn studie Management, Economie en Recht met succes heeft afgerond.’
‘Ga naar Linkedin’ ‘https://nl.linkedin.com/in/mflinterman’

‘Jos van Heese’ ‘Oprichter’ ‘https://www.vuvb.nl/wp-content/uploads/jos-van-heese-vuvb.jpg’ ‘Servicegericht en het nakomen van afspraken zijn de juiste woorden om Jos te omschrijven. Al tijdens zijn studententijd was Jos een bevlogen ondernemer. Direct na zijn studie, International Hospitality Management, besloot hij een jaar naar Italië te gaan om een restaurant op zetten. Bij terugkomst in Amsterdam is Jos een aantal financiële opleidingen gaan volgen om vervolgens in het vermogensbeheer aan de slag te gaan. Om de markt nog beter te kunnen bedienen heeft Jos de opleiding tot financieel planner gevolgd.
‘Ga naar Linkedin’ ‘https://nl.linkedin.com/in/jos-van-heese-23a79114’

‘Schakel ons in voor persoonlijke begeleiding!’ ,https://www.vuvb.nl/beleggen’

>