Care IS Vermogensbeheer

ONTMOET CARE IS VERMOGENSBEHEER EN ONTDEK HUN

Transcript video: Wie is Care IS Vermogensbeheer?

Care IS vermogensbeheer is in 2010 opgericht in Volendam door Loege Schilder en Laurens Leek. Zij waren overtuigd dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon en moest. Care IS vermogensbeheer richt zich volledig op vermogensbeheer waarbij de klant een rekening heeft bij BinckBank. Beleggen bij Care IS vermogensbeheer is mogelijk vanaf € 100.000,-.

Voor beleggers onder de € 100.000,- heeft Care IS vermogensbeheer in 2016 haar dochterondernemeing Axento vermogensbeheer opgericht. Dit is een online dienstverlening die start vanaf € 15.000,-

De visie op beleggen is dat vermogen op de lange termijn alleen kan groeien als het behoud van het vermogen de basis vormt. Daarom stelt Care IS vermogensbehoud boven vermogensgroei.

Care IS vermogensbeheer gelooft niet dat het mogelijk is om een portefeuille van individuele aandelen of obligaties te selecteren die na kosten beter presteert dan het marktgemiddelde. Het structureel verslaan van het marktgemiddelde is moeilijk. Het verslaan van het gemiddelde is een zogenaamde ‘zero-sum-game’. Voor elke winnende belegger moet er namelijk een verliezende belegger zijn.

Transparantie staat bij Care IS hoog in het vaandel. Vrijwel de meeste belangrijke gegevens zijn online te vinden op de website van Care IS.

Aangezien de index de maatstaf is voor het gemiddelde rendement voor alle beleggers, kun je stellen dat – vóór aftrek van kosten – circa 50% van alle beleggers een hoger rendement behaalt dan de index. De andere helft heeft een lager rendement. Wanneer vervolgens de kosten worden verrekend, valt het deel af dat net beter dan de index heeft gescoord.

Wetenschappelijk is volgens Care IS aangetoond dat op middellange en lange termijn slechts 20% van de actieve fondsmanagers de index weet te verslaan. De hoge kosten zijn de belangrijkste reden dat het voor een actieve belegger moeilijk is om hogere rendementen te halen dan de index.

Een indexbelegger zal de index niet verslaan. Na aftrek van de lage kosten, scoort deze manager wel beter dan het grootste gedeelte van de actieve managers. De beleggingsportefeuille van Care IS bestaat uit breed gespreide index trackers over verschillende beleggingscategorieën zoals aandelen, obligaties en vastgoed.

Beluister ook onze podcast met Care IS: Waarom Wordt Risico Bij Beleggen Regelmatig Onderschat?

Meer te weten komen over Index People

Bekijk onze beoordeling over Care IS!

De totale kosten zijn gebaseerd op een portefeuille met een omvang van €  500.000,-, tenzij de minimale instapgrens €1.000.000,- is, dan zijn de totale kosten gebaseerd op een portefeuille van €1.000.000,-

Bekijk de 3 Basisprincipes over vermogensbeheer van Care IS!

Vermogen Onder Beheer

Care IS Vermogensbeheer

Mgr. C. Veermanlaan 1G
1131 KB Volendam
0299 – 720961

>