Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer is opgericht in 2001. De vermogensbeheerder is gevestigd aan de Herengracht  in Amsterdam. V &M  biedt persoonlijke en toegewijde service. Met een team van een onbekend aantal medewerkers geeft men, naar eigen zeggen, uw vermogen persoonlijke en deskundige aandacht.

Een op maat gesneden en gedegen beleggingsadvies begint met het helder in kaart brengen van onder meer het huidige vermogen, jouw beleggingsdoelstellingen en de beleggingshorizon.

Door deze elementen af te stemmen op de actuele marktsituatie, kun je volgens Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer komen tot de portefeuille die het beste bij je past. Met regelmatige gezamenlijke evaluaties stelt de partij gemaakte afspraken en doelstellingen waar nodig bij.

Samen met een persoonlijke vermogensbeheerder worden eerst jouw wensen en eisen helder in kaart gebracht. Vervolgens bepaalt men het te voeren beleggingsbeleid en gaan Velthuyse & Mulder voor je aan de slag.

Voor de rest is Velthuyse & Mulder vermogensbeheer geen transparante partij en geven weinig prijs op hun website.

*let op: voor het vergelijken van het rendement bij o.a. Velthuyse & Mulder komen diverse zaken kijken. Als particuliere belegger is het lastig om de juiste resultaten en het bijbehorende risico met elkaar te vergelijken. Wees hier dus voorzichtig mee!

Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Herengracht 450
1017 CA Amsterdam

>