Rendement Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

rendement Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer Als je wilt weten wat het rendement van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer op jaarbasis is, dan heb je pech. De vermogensbeheerder geeft de rendementen op dit moment helaas nog niet prijs.

Rendement is wel een belangrijk aspect als je wilt gaan beleggen. Helaas is het voor particuliere beleggers lastig om rendement en risico met elkaar te vergelijken.

Iedere vermogensbeheerder wil het liefst goede rendementen laten zien, daarom wordt er alles aan gedaan om dit te bewerkstelligen. Het is volstrekt normaal dat je aanneemt dat rendementen van Velthuyse & Mulder die gepresenteerd worden waarheidsgetrouw zijn.

Toch is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten als je rendement met elkaar vergelijkt. Daarom is het goed om deze tips in acht te nemen als je vermogensbeheerders zoals Velthuyse & Mulder op rendementen wilt vergelijken.

Rendement Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer niet openbaar

Zoals eerder gezegd worden de resultaten van Velthuyse & Mulder niet openbaar gemaakt. De vermogensbeheerder geeft aan dat dit te maken heeft met het feit dat elke cliënt een maatwerk portefeuille heeft.

Toch zien wij in de praktijk dat de meeste portefeuilles die gebaseerd zijn op maatwerk, in de praktijk 9 van de 10 keer met elkaar overeen komen. Uiteraard zijn er uitzonderingen van klanten die bijvoorbeeld een storting of onttrekking hebben gedaan.

Maar voor een rendementscijfer kun je deze portefeuilles er buiten laten.

Rendementen zijn lastig met elkaar te vergelijken omdat ze op verschillende manieren berekend kunnen worden. Daarnaast dien je altijd rendement en risico in het oog te houden.

Zorg dat als je rendementen met elkaar wilt vergelijken, je rendementen over een langere periode naast elkaar zet. Het gras is bij de buurman altijd groener en vaak is er een verklaring voor het feit dat een vermogensbeheerder achter blijft.

>