Vermogensbeheer vergelijken

https://www.vuvb.nl/wp-content/uploads/vermogensbeheer-vergelijken-Vergelijk-Uw-Vermogensbeheerder-.png

‘Vind de beste vermogensbeheerder’

beleggers gingen je voor!

Nummer 1 in vermogensbeheer vergelijken, snel & effectief, 100% onafhankelijk & gratis

Waarom vermogensbeheer vergelijken?

  1. Je vindt vermogensbeheerders die betrouwbaar zijn
  2. Het scheelt je veel geld, tijd en moeite
  3. De partijen zijn beoordeeld en worden kritisch gemonitord
  4. Wij vertellen je precies waar je op dient te letten bij vermogensbeheer
  5. Je wordt begeleid door een externe, onafhankelijke adviseur die het beste met je voor heeft

“https://www.youtube.com/embed/kn4j_cQTxoQ?rel=0”

‘Welke vermogensbeheerder past het beste bij jou?

‘Wat cliënten over ons zeggen:’

VUVB is voor mij als leek de beste start in het doolhof van beleggen. Het zijn vakmensen die hun vak goed verstaan. Gesprekken zijn in een ontspannen sfeer. Er word goed geluisterd naar de wens van de klant. Alle voor en nadelen (risico’s) in beleggen worden duidelijk uiteengezet. Daarna volgt de aanbeveling welke vermogensbeheerder het best bij je wensen past. Je krijgt voldoende tijd na te denken over de besproken strategie.
‘Wouter Swierstra’

No nonsens advies met betrekking tot vermogens beheer. Heren hebben verstand van zaken en leggen alles zeer duidelijk uit. Ook de risico’s worden helder uiteengezet en waarnodig worden mitigerende maatregelen aangedragen.

‘Henk Ditrich’ subtitle=
-Snelle reactie -Uitgebreide analyse van effectenportefeuille -Makkelijke overstap van vermogensbeheerder

Yvonne
Prettige ervaring. Komen afspraken na en wat ik met name prettig vond is dat ik als leek persoonlijke ondersteuning kreeg bij mijn keuze. De komende jaren de beheerder in de gaten houden en hopen dat ik meer rendement maak dan op een spaarrekening.
‘Peter de Koning’
– snelle reactie
– duidelijke communicatie

‘Albert’
Prettige persoonlijke benadering, begrijpt de specifieke financieringsbehoefte en heeft een vermogensbeheerder voor mij geselecteerd die goed bij me past en die ik zelf niet had gevonden of benaderd.

Kan me voorstellen dat de advisering in eerste presentatie en ook selectiekeuze vereenvoudigd en gedigitaliseerd kan worden.

Misschien een selectie tool op basis van bepaalde voorkeuren waarin de potentiele beheerders overzichtelijker naast elkaar worden gezet om de keuze te vergemakkelijken.

‘Cash Kam BV’
Altijd bereikbaar, de overleggen waren prettig, goed georganiseerd en zakelijk. Prima uitleg en aanvullende informatie, weten zich goed in de klant te verplaatsen. Komen zeer betrouwbaar over, afspraken worden altijd nagekomen en stelden zelf tijdens de overleggen ook kritische vragen aan de Vermogensbeheerders. Inmiddels een contract aangegaan en zie vol vertrouwen het vervolg tegemoet.

‘Elis BV’
Het kennisniveau is hoog: Op elke vraag een antwoord.
Van begin tot het eind door dezelfde persoon in het (beoordelings)proces begeleid. Dat geldt overigens nog steeds ook al is er inmiddels een contract.
Ruime mogelijkheid om (telkens en zo vaak als je maar wilt) vragen te stellen
Rekening gehouden met omstandigheden zoals reisafstand, afspraken in diverse steden enz.
Als eigenaar van Elis bv voel ik mij als klant uitstekend voorgelicht.

Maurice heeft ons op een goede manier geholpen. Hij is punctueel in het nakomen van zijn afspraken. Hij is doortastend en heeft ons goed begeleid. Het is nu afwachten of de door hem geadviseerde vermogensbeheerder een goed rendement kan behalen. In het vervolgtraject heeft hij naar ons toe al bewezen de vinger aan de pols te houden.

Na Jaren blijven plakken toch maar eens op zoek gegaan naar een andere beheerder. Via VuV in contact gekomen met 3 partijen. De eerste 2 paste aardig qua wensen maar had uiteindelijk geen klik. Vervolgens heeft Jos nog een beheerder voorgesteld waarmee ik in zee ben gegaan. Tot nu toe is de begeleiding vlekkeloos verlopen. De resultaten zullen uiteraard uitwijzen of ik volgend jaar ook nog zo tevreden ben. Voor de dienstverlening 5 sterren, resultaten kan ik nog niet beoordelen.

Verstand van zaken. Weten wat er speelt.Kunnen complexe zaken goed uitleggen. Geven het gevoel dat ze er voor jou zijn en niet voor zichzelf.

Blijf klein en hou kwaliteitsniveau vast.

VUVB is o.a. bekend van:

Over Ons
In het doolhof van vermogensbeheer begeleiden wij vermogende particulieren bij het selecteren van de juiste vermogensbeheerder. Wij geven “https://www.vuvb.nl/vermogensbeheer-vergelijken/belangrijke-tips-vermogensbeheer” belangrijke tips over vermogensbeheer  en gaan terug naar de basis van beleggen, zodat je als belegger begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Daarmee behoeden we particuliere beleggers voor het maken van de basisfouten bij beleggen. Cliënten schakelen ons eveneens in als kritisch gesprekspartner en wij zorgen voor een objectieve vergelijking. Dit zorgt voor een prettige lange termijn relatie en optimale resultaten van het vermogen, waardoor je een grotere kans hebt op het behalen van je doelstelling.

Bekijk ons team https://www.vuvb.nl/over-ons/

Begeleiding bij een vermogensbeheer vergelijking
In de praktijk zien we maar al te vaak dat appels met konijnen worden vergeleken bij vermogensbeheer. Om rendement met rendement te vergelijken bij vermogensbeheer dien je erg nauwkeurig en kritisch te werk te gaan.

Gecontroleerd en betrouwbaar
Door via VUVB te werk te gaan weet je zeker dat de vermogensbeheerder op de belangrijkste criteria is getest en als betrouwbaar is bestempeld.

Lage kosten
Door via VUVB een vermogensbeheerder in te schakelen kan dit meestal tegen scherpere tarieven vanwege schaalvoordelen. Dit bespaart je bij het selecteren van vermogensbeheer een hoop geld op de lange termijn. Dus extra rendement onder aan de streep.

Onafhankelijke, externe adviseur
Hoe presteert jou vermogensbeheerder jaar in jaar uit? Door elk jaar een goede vergelijking te maken, weet je in ieder geval dat vermogensbeheerder optimaal blijft presteren. Of blijft hij toch wat achter bij de rest van de markt en moet je actie ondernemen?

VUVB in de Media

Vergelijk uw Vermogensbeheerder geïnterviewd door NuZakelijk

Vergelijk uw Vermogensbeheerder in het FD (4 juni 2012)

Vergelijk uw Vermogensbeheerder in de Telegraaf (7 juli 2012)

Wil je weten welke vermogensbeheerder het beste bij je past?
http://vergelijkuwvermogensbeheerder.nl/vermogensbeheerscan-nq

>