DoubleDividend

Hoe werkt DoubleDividend?

DoubleDividend is een in Amsterdam gevestigde vermogensbeheerder die in 2007 is opgericht. Hun specialisme is duurzaam beleggen. Daarbinnen bieden zij twee beleggingsfondsen aan, evenals vermogensbeheer op maat.

DoubleDividend richt zich op particulieren, stichtingen, pensioenfondsen en verzekeraars.

De duurzaamheid van beleggingen beoordeelt DoubleDividend aan de hand van hun eigen ESG-model (Environmental, Social & Governance).

DoubleDividend gelooft dat een duurzame beleggingsportefeuille een beter risico- rendementsprofiel heeft dan een “gewone” beleggingsportefeuille. Daarbij wordt niet naar het hoogste mogelijke rendement gestreefd, maar naar een realistisch rendement

De totale kosten zijn gebaseerd op een portefeuille met een omvang van €  500.000,-, tenzij de minimale instapgrens €1.000.000,- is, dan zijn de totale kosten gebaseerd op een portefeuille van €1.000.000,-

Over het deel belegd in de eigen DoubleDividend fondsen betaalt u geen vermogensbeheervergoeding. DoubleDividend brengt wel een vaste servicevergoeding in rekening van € 121 per kwartaal voor het vermogensbeheer.

Double Dividend Vermogensbeheer

Herengracht 252
1016 BV Amsterdam

>