Vermogensbeheer in Het Gooi


Vermogensbeheer het gooiVermogensbeheer in het Gooi
: Ben je ontevreden over je huidige vermogensbeheerder of teleurgesteld in de opbrengst op de spaarrekening? Zoek je naar vermogensbeheer in het Gooi of omgeving? Wij begeleiden vermogende particulieren bedrijven en stichtingen in het doolhof van vermogensbeheer.

Download ons gratis E-book, Selecteer de juiste vermogensbeheerder in 10 stappen.

Nederland telt bijna 140+ actieve vermogensbeheerders in Nederland zonder de private banks meegeteld te hebben. Het financiële centrum van vermogensbeheer zit in Amsterdam. Iedere vermogensbeheerder is apart te beoordelen aan de hand van kritische selectiecriteria.

Ontdek de belangrijkste onderwerpen bij vermogensbeheer.

Vermogensbeheerder zoeken in het Gooi

Lijst met vermogensbeheerders in het Gooi

Het doolhof van vermogensbeheer in het Gooi

Vanwege de grote vraag in de markt naar het uitbesteden van vermogende particulieren zijn er inmiddels veel partijen op de markt die zeggen de beste oplossing voor jou in petto te hebben.

Uit onze praktijkervaring blijkt dat veel beleggers met name zoeken naar vertrouwen. Vertrouwen is de basis voor een langdurige samenwerking.

Echter, hoe kan je controleren of een vermogensbeheerder daadwerkelijk een goede partij voor je is. Is elke vermogensbeheerder wel zo betrouwbaar? Kloppen de gepresenteerde resultaten? Op welke selectiecriteria dien je te letten om het kaf van het koren te scheiden?

Bij vermogensbeheer draait het immers om grote getallen en een proefversie om je koudwatervrees te overwinnen behoort meestal niet tot de mogelijkheden. Daarbij komt dat je in het achterhoofd het beeld hebt dat de financiële wereld niet al te rooskleurig te boek staat.

Een fout is snel gemaakt en kan je al gemakkelijk duizenden euro´s kosten. Bedenk goed welke vermogensbeheerder je in de arm neemt en wees kritisch.

Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het selecteren van de juiste vermogensbeheerder dan kunnen wij je begeleiden.

Interessante artikelen:

vermogensbeheerders vergelijken VUVB

Spreiding (ook wel diversificatie genoemd) kreeg in het eerste decennium van de jaren 2000 een slechte naam.

En het kreeg een slechte naam omdat het er op leek dat alles samen sterk gecorreleerd was.

Maar is dit wel terecht?

Wat het idee van spreiding is, je wil een aantal beleggingscategorieën in de portefeuille waarbij, als de ene beleggingscategorie naar beneden gaat, de andere omhoog gaat, en je onder aan de streep een stabielere portefeuille hebt.

Lees meer

Wat hebben vermogensbeheerders in het jaar van de rat gepresteerd? 2020 was in ieder geval een gek jaar. De MSCI schommelde tussen -22% en + 6%. Meer over de prestaties lees je hier.