VUVB te gast bij BNR

Transparantie

Sinds 2011 is het transparanter maken van vermogensbeheer ons doel. Maurice en ik zijn constant aan het kijken hoe we dat het beste kunnen doen.

Het provisieverbod heeft al flink bijgedragen aan het transparanter maken van deze wereld, toch zijn we er nog lang niet. We hebben onze lezers al eerder op de hoogte gebracht van onze nieuwe tool. Uiteraard houden we jullie graag op de hoogte over de ontwikkelingen.

Zakelijke markt

Onze tool is met name gericht op de zakelijke markt, maar consumenten er ook iets aan. Uiteraard geeft het ons meer inzicht in de gehele markt. Hier profiteren cliënten, die onze begeleiding afnemen, ook van. Het is wel zo prettig als het vermogen, waarvoor je hard hebt gewerkt, in goede handen komt. Die zekerheid mogen cliënten van ons verwachten.

Daarnaast kunnen banken en vermogensbeheerders een keurmerk verdienen als ze hun beleggingsportefeuilles laten controleren door Asset Measurement.

Als belegger weet je dat partijen die het keurmerk hebben betrouwbaar zijn, en rendementen publiceren die kloppen.

Wij kunnen uit ervaring vertellen, dat, dat lang niet altijd het geval is!

Te gast bij BNR

We zijn inmiddels in gesprek geweest met diverse media partijen. Het FD, Fondsnieuws en IEX profs hebben al aandacht besteed aan onze nieuwe tool. Daarnaast waren we vorige week te gast in de uitzending van BNR.

Klik hier om het 13 minuten durende interview terug te luisteren.

 

 


Wat je mogelijk ook interessant vindt is:

De mythe van actief beleggen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>