Veel beleggers zijn ontevreden en/of kritischer over het vermogensbeheer bij hun huidige bank of vermogensbeheerder. Heeft u wel eens naar de huidige resultaten en resultaten uit het verleden gekeken? Monitort u op jaarbasis de juiste risico´s en kostenstructuur? Zijn er wellicht vermogensbeheerders te vinden die algeheel beter presteren?

Vergelijk Uw Vermogensbeheer vergelijkt vermogensbeheerders en private banks o.a. op basis van strenge selectiecriteria. Criteria zoals onder andere:

  • Resultaten over de lange termijn
  • Kostenstructuur
  • Risicomanagement
  • Transparantie
  • Communicatie

In hoeverre heeft u zich het afgelopen jaar afgevraagd hoe goed uw doelstellingen en belangen nog aansluiten op de huidige situatie?

Begeleiding en/of ondersteuning

In veel gevallen is het prettig om ondersteuning te krijgen in de vorm van begeleiding van een partij die u op de hoogte brengt wat er speelt. Een persoon die met u meekijkt en denkt om de resultaten te optimaliseren.

Wilt u op basis van onderbouwde feiten een echte analyse laten maken van uw huidige portefeuille? In veel gevallen is het prettig om ondersteuning te krijgen in de vorm van begeleiding van een echt, onafhankelijke partij.

Mocht u daar aan toe zijn en u wilt een derde partij laten meekijken, dan helpen we u te letten op de juiste criteria bij uw vermogensbeheerder.