Veel financieel planners en vermogensbeheerders zijn het er over eens, vermogensbeheer zal in de toekomst een onderdeel van Financiële planning zijn.

We hebben al eerder geconstateerd dat Financiële planning noodzakelijk is om uw doel te bereiken.

Ook u kunt uw doel bereiken, mits er een goede planning aan vooraf gaat en de verwachten realistisch zijn. Uiteraard stelt u dit plan op met een ervaren coach.

Speciaal voor u hebben we daarom een uitgebreid video-interview met Ramon Wernsen gehouden over de integratie van vermogensbeheer in uw Financiële Plan.

Hieronder vindt u het hele interview met Ramon Wernsen:

Ramón Wernsen is de Autoriteit op het gebied van Financiële Planning. Hij geeft masterclasses, schrijft boeken en is auteur van o.a. Hoe word ik een succesvol Financieel Planner?

In dit video-interview krijgt u een aantal zeer nuttige tips. Daarnaast bespreken we de zin van een financieel plan. U komt er achter dat het ook voor u een grote toegevoegde waarde heeft.

We gaan in een vogelvlucht door de onderstaande hoofdonderwerpen op het gebied van Financiële Planning.

De hoofdonderwerpen binnen Financiële planning

  1. Huwelijks en vermogensrecht
  2. Erfrecht
  3. Sparen en Verzekeren
  4. Pensioenen
  5. Financieringen
  6. Sociale zekerheid

Samen met Ramon Wernsen verzorgt Vergelijk Uw Vermogensbeheerder Financiële begeleiding van A tot Z. Dit doen we o.a. voor enkele profvoetballers, partners van grote advocaten kantoren.

Zoekt u een financieel planner? Wij hebben uitgebreid netwerk van financieel planners. Deze planners voldoen uiteraard aan de kwalificaties zoals besproken in het interview. Direct uw vermogensontwikkeling berekenen? Klik hier!