Vermogensbeheerder Haags Effekten Kantoor Staakt Vermogensbeheer Activiteiten

Vermogensbeheerder Haags Effekten Kantoor uit Den Haag is per 1 juli gestopt met met vermogensbeheer. Cliënten van het Haags Effekten Kantoor kregen dit pas vorige week middels een e-mail te horen.

De vermogensbeheerder is in 1994 gestart met het beheren van vermogens voor particulieren. De vermogens zijn volgens diverse bronnen direct geliquideerd.

Geld wordt  van vermogensbeheer rekening teruggeboekt!

Wie het vermogen herbelegd wil hebben kan dat aangeven door middel van een telefoontje.
Het geld zal op korte termijn over gemaakt worden.

Ik heb nog geen cent gezien aldus Jeff de Koning uit Wassenaar*

De reden van de staking is nog onduidelijk. Volgens Jos van Heese van VergelijkUwVermogensbeheerder.nl hebben veel vermogensbeheerders het moeilijk. Dat komt volgens heb mede door het provisieverbod en de dalende tarieven.

Weinig risico bij faillissement vermogensbeheerder.

Cliënten lopen over het algemeen weinig risico als een vermogensbeheerder op de fles gaat. Het is alleen wel verveld. Je bent tijdelijk niet belegd, en je moet opnieuw op zoek naar iemand die je, je vermogen toevertrouwt.  Of een faillissement bij het Haags Effekten Kantoor de reden is blijft onduidelijk.

Schade voor de Branche?

Volgens Van Heese is het jammer dat het op deze manier gaat. Middels een e-mail cliënten laten weten dat de activiteiten gestaakt worden is verre van persoonlijk, hetgeen juist belangrijk is in deze business. Van schade kan niet direct worden gesproken.” Deze dingen gebeuren nou eenmaal in elke branche.” We moeten ons wel realiseren dat de reputatie van de Financiele industrie nog herstellende is.

* De naam is ivm privacyredenen gefingeerd.


Wat je mogelijk ook interessant vindt is:

Waarom spreiding werkt…
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>