Het Wilgenhaege vermogensbeheer vastgoed

Moddergevecht om Wilgenhaege vermogensbeheer

AMSTERDAM – Er is een rel ontstaan rond vermogensbeheerder Wilgenhaege. Deze beschuldigt Vermogensmonitor, dat namens kleine beleggers klachten indient bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), in genuanceerdere woorden van diefstal van het klantenbestand.

Het feit blijft dat Wilgenhaege vaak met randzaken bezig is, terwijl het vermogensbeheer voorop zou moeten staan.

Vermogensmonitor zou klanten actief benaderd hebben om te klagen over Wilgenhaege vermogensbeheer.

Klachten over Wilgenhaegewilgenhaege Jerry Langelaar

In deze case vertegenwoordigt Vermogensmonitor 55 beleggers, met 60 klachten, die zijn ingediend bij de Kifid. Beleggers zouden gedupeerd zijn omdat Wilgenhaege vermogensbeheer onverantwoorde risico’s zou hebben genomen met het geld van klanten.

Zo zou in 2008 onnodig veel geld zijn belegd in Stedekroon en Propertunity, vastgoedfondsen van Wilgenhaege. „Dat is de rode draad van de klachten”, zegt Paul van Straaten van Vermogensmonitor. „Het geld van beleggers is bijvoorbeeld gebruikt om Propertunity van liquiditeit te voorzien.” Ik vraag me af hoe lang Wilgenhaege vermogensbeheer nog bestaat.

Wilgenhaege zegt min of meer dat Vermogensmonitor misbruik heeft gemaakt van het vertrouwelijke klantenbestand, wat Van Straaten ontkent. Jerry Langelaar (Wilgenhaege) wijst verwijten aan hem van de hand. „We spannen een zaak aan, er zal een getuigenverhoor plaatsvinden. Dan komt duidelijkheid.”

Vergelijk uw Vermogensbeheerder heeft vergelijkbare klachten binnengekregen over Wilgenhaege vermogensbeheer.

Laat u goed voorlichten over de belangrijke elementen van vermogensbeheer voordat u een stap zet naar een betreffende vermogensbeheerder.

Bron: De Telegraaf


Wat je mogelijk ook interessant vindt is:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>