Vermogensbeheerder Care is wint Gouden Stier

De Volendamse Vermogensbeheerder Care Is heeft de Gouden Stier voor de beste vermogensbeheerder in 2015 gewonnen. Deze prijs is gisteren avond in de Posthoorn kerk in Amsterdam uitgereikt. De prijs kwam niet als een totale verassing omdat deze vermogensbeheerder al voor de derde keer op rij genomineerd was.

Gouden stier geen garantie voor succes

In voorgaande jaren wonnen Theodoor Gilissen en Alex Vermogensbeheer deze prijs. Zoals veel resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst bieden, biedt de Gouden Stier dat ook niet. Ondanks dat wij goede ervaringen hebben met Care is vermogensbeheer zijn wij van mening dat De Beste Vermogensbeheerder, niet bestaat. We zagen bijvoorbeeld bij Alex veel ontevreden cliënten terwijl ze het jaar ervoor de Gouden Stier in de wacht sleepte.

De juiste vermogensbeheerder

Het gaat erom dat je een vermogensbeheerder vindt die bij jouw situatie past. Het kan zijn dat vermogensbeheerders goede rendementen halen met een enorm risico. Als je daar niet tegen kan, of je hebt geen lange horizon (niet voldoende tijd om te herstellen). Dan kan je beter op zoek naar een andere partij.

Care is

Care is stelt breed gespreide portefeuilles samen op basis van ETF’s. Het is een actieve partij die er niet voor schuwt om uit te stappen als de beurs tegenzit.

Wil je meer weten over deze vermogensbeheerder? Vraag dan vrijblijvend een uitgebreide rapportage aan.


Wat je mogelijk ook interessant vindt is:

De mythe van actief beleggen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>